תביעה על נזקי הצפה – איך מתמודדים עם זה לבד?
בחודשי החורף אנו מרגישים את הקור ממש בתוך העצמות: לכן אנו דואגים לחמם כמה שניתן את המבנה שבו אנו גרים או עובדים. במקרים של גשמים וסופות חזקות אנו ממגנים את הבית עם חלונות מוגפים, דלתות חזקות ושאר אמצעים להגנה מפני גשם. ובכול את יש מבנים שהגשם יכול להציף, בעיקר כשמדובר במקרים יוצאי דופן של גשם עז שיורד במטרים במשך ימים רבים. גם צינור תקול או בעיה במערכת האינסטלציה יכולה לגרום להצפה – מצב שעלול להסב נזקים גדולים למבנה ולרכוש שיש בו. אז מה עושים במקרה של נזקי הצפה? כנסו ללינק!
הגשת תביעה מול חברת הביטוח
אם המבנה שלכם מבוטח בביטוח מבנה: כדאי במקרים של נזק ממשי להגיש תביעה מול חברת הביטוח כדי לקבל את הפיצוי האמור בפוליסה. כדי להתחיל בתהליך יש לפנות אל נציג שירות של חברת הביטוח על מנת שזה יפתח את הפנייה שלכם וינחה אתכם בצעדים הבאים. במרבית המקרים תצטרכו למלא טפסים ולהוסיף פרטים אודות שעת האירוע, תאריך ההצפה והנזק, כתובת בה התרחשה ההצפה ולמלא פרטים אישיים. לאחר כל אלה תוכלו להתחיל בהגשת התביעה כאשר נציג של חברת הביטוח אמור ללוות אתכם בתהליך. למידע נוסף בקרו בכתובת https://www.sultanlaw.co.il/insurance-and-damages!
כעת, לאחר בירור הפרטים ושליחת הטפסים: יצרו עמכם קשר נציגים של חברת הביטוח ע"מ שניתן יהיה לשלוח שמאי כדי שיאמוד את הנזק. לפעמים תצטרכו לשכור עורך דין ושמאי מקרקעין מטעמכם שידווח על הנזק בצורה שתקדם את האינטרסים שלכם ולא את של חברת הביטוח. בסוף התהליך יתקבל הפיצוי הדרוש.
במידה ואתם מוצאים עצמכם 'נלחמים בשיניים' על הזכויות שלכם – פנו לעורך דין ביטוח שינהל את ההליך עבורכם. בהצלחה!