מטפלת סיעודית – לתת ליקיריכם את הטוב ביותר
זה יכול לקרות לכל אדם שאתם אוהבים ומוקירים, פתאום הוא איננו כתמול שלשום, הוא מתקשה לבצע פעולות כאלה ואחרות ואין מנוס הוא נזקק לטיפול חם ואוהב, טיפול שלא תמיד נמצא ומתאפשר בפועל.
נשמע לכם מוכר ?האם לאחרונה קיים בכם חשד סביר כי אין מנוס? אתם חייבים טיפול סיעודי או מטפלת סיעודית לאדם שאתם אוהבים ואינו בכשירותו המלאה? מיותר לציין כי נוכח המקרים המצוינים בתקשורת קיים לא מעט חשש שאותו חייב למגר באמצעות טיפול נכון ואחראי עליו רצינו לדבר אתכם במאמר הבא.
מי זכאי למטפלת סיעודית?
כפי שהבנתם, המקרים מדברים בעד עצמם והפגיעה בחסרי ישע מטלטלת בכל פעם מחדש מה שהופך את משימת טיפול בקשישים לקשה יותר. זקוקים לעזרה? בדיוק כאן נדרשת תושייה לא קטנה שתסייע לכם למצוא את המטפל הנכון למי שאתם אוהבים באמת.
כאשר מחפשים מטפל סיעודי או בכלל מטפלות באתר HELPBOOK, יש צורך להבין את חוק הסיעוד ומי באמת זכאי לשירות זה, לצורך העניין מטופלים עצמאיים יפנו ישירות סיוע רפואי בסיסי ולצידו סוג של מטפלים שמגיעים בכדי ללון עם הקשיש ולדאוג לתנאי המחייה הכלליים שלו ולהקל על קושי שבכל זאת קיים.
לעומת זאת מטופלים תשושים יותר הסובלים בין היתר ממחלות, מרותקים למיטה יידרשו בעל כורכם לשירותי סיעוד וכאן נכנס גם העניין של איך בוחרים את השירות שאכן יקנה למי שאתם אוהבים את הטוב ביותר וייתן לכם את היכולת "לישון טוב בלילה".
איך מעסיקים מטפל סיעודי זר?
ראשית לפני הבאת מטפל זר בעבור קשישים או יותר נכון יקיריכם מעוטי היכולת הגופנית חשוב להבין את הבירוקרטיה והיא הגשת טופס תביעה לחוק הסיעוד או לביטוח לאומי. לאחר מכן מדברים על תשלום האגרה ומרגע קבלת ההיתר יש להגיש את האישורים והטפסים למשרד הפנים על מנת שהדברים יוכלו לצאת לפועל.
כמו כן במסגרת זו חשוב לברר את תנאי העסקתו של העובד הזר וכן להבין ולדעת אודות תנאי העסקתו ותנאיו האישיים כיאה לכל עובד שמתחיל עבודה ותוהה לגבי התנאים המגיעים על פי חוק.