שוני גבריאלי: טיפים לניהול מסעדה
תאריך: יונ 07, 2021
מתכוונים לפתוח מסעדה או שבכלל יש לכם מסעדה שפועלת מזה זמן רב? אם אתם רוצים לנהל אותה טוב יותר, הטיפים של שוני גבריאלי יעזרו לכם להבין בדיוק איך אתם יכולים לעשות זאת. כך תוכלו להגדיל את הרווחים ולאפשר ליותר אנשים ליהנות מהאוכל שאתם מציעים במקום.
- תעקבו בקפידה אחר עלויות המזון – כדי לשלוט בהכנסות ובהוצאות של המסעדה, עליכם לנהל מעקב הדוק אחר כל חומר גלם שבו אתם עושים שימוש ולהביא אותו בחשבון. יתר על כן, כמובן שצריך להביא בחשבון את עלויות העובדים, החשמל, המים וכל מה שמסביב. לאחר שגובה ההוצאות הצפויות יהיה ברור לכם, זה יהיה השלב להחליט על תמחור נכון.
- תמחור שיאפשר לכם להרוויח – בוודאי לא תרצו לגלות שלאחר כל העבודה הקשה שלכם, ההכנסות שלכם פשוט לא מספקות. כדי שההכנסה מהמסעדה תוכל להיות מספקת, עליכם לא רק לנהל מעקב אחר עלות חומרי הגלם וגובה ההוצאות, אלא לוודא שאתם מוכרים במחירים ראויים שיאפשרו למסעדה שלכם להצליח ולהתנהל באופן שוטף.
- כל אחד צריך לדעת את התפקיד שלו – שמירה על הסדר במסעדה, כשכל אחד יודע את התפקיד שלו, זהו המתכון להצלחה. שוני גבריאלי תמיד מקפיד על עבודה מסודרת ומייעץ לכל בעל מסעדה לעשות הכול כדי שכל עובד בעסק יבין בדיוק מה הוא צריך לעשות ואיך לייעל את העבודה השוטפת שלו.
תמיד תחשבו מה ניתן לשפר – אל תהיו בקיבעון ותמיד תנסו להבין מה אתם יכולים לעשות טוב יותר בניהול המסעדה. רק כך תוכלו להצליח בטווח הארוך. לא בכדי שוני גבריאלי, מומחה בעולם המסעדות, תמיד עושה את הטוב ביותר על מנת להבין את צרכיו של הלקוח ובכל פעם לשפר את השירות שהסועדים מקבלים.