שוני גבריאלי: טיפים לניהול מסעדה

שוני גבריאלי: טיפים לניהול מסעדה

מתכוונים לפתוח מסעדה או שבכלל יש לכם מסעדה שפועלת מזה זמן רב? אם אתם רוצים לנהל אותה טוב יותר, הטיפים של שוני גבריאלי יעזרו לכם להבין בדיוק איך אתם יכולים לעשות זאת. כך תוכלו להגדיל את הרווחים ולאפשר ליותר אנשים ליהנות מהאוכל שאתם מציעים במקום.

  • תעקבו בקפידה אחר עלויות המזון – כדי לשלוט בהכנסות ובהוצאות של המסעדה, עליכם לנהל מעקב הדוק אחר כל חומר גלם שבו אתם עושים שימוש ולהביא אותו בחשבון. יתר על כן, כמובן שצריך להביא בחשבון את עלויות העובדים, החשמל, המים וכל מה שמסביב. לאחר שגובה ההוצאות הצפויות יהיה ברור לכם, זה יהיה השלב להחליט על תמחור נכון.
  • תמחור שיאפשר לכם להרוויח – בוודאי לא תרצו לגלות שלאחר כל העבודה הקשה שלכם, ההכנסות שלכם פשוט לא מספקות. כדי שההכנסה מהמסעדה תוכל להיות מספקת, עליכם לא רק לנהל מעקב אחר עלות חומרי הגלם וגובה ההוצאות, אלא לוודא שאתם מוכרים במחירים ראויים שיאפשרו למסעדה שלכם להצליח ולהתנהל באופן שוטף.
  • כל אחד צריך לדעת את התפקיד שלו – שמירה על הסדר במסעדה, כשכל אחד יודע את התפקיד שלו, זהו המתכון להצלחה. שוני גבריאלי תמיד מקפיד על עבודה מסודרת ומייעץ לכל בעל מסעדה לעשות הכול כדי שכל עובד בעסק יבין בדיוק מה הוא צריך לעשות ואיך לייעל את העבודה השוטפת שלו.

תמיד תחשבו מה ניתן לשפר – אל תהיו בקיבעון ותמיד תנסו להבין מה אתם יכולים לעשות טוב יותר בניהול המסעדה. רק כך תוכלו להצליח בטווח הארוך. לא בכדי שוני גבריאלי, מומחה בעולם המסעדות, תמיד עושה את הטוב ביותר על מנת להבין את צרכיו של הלקוח ובכל פעם לשפר את השירות שהסועדים מקבלים.

מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

עיצוב עסק

עיצוב עסק – המדריך המלא

עיצוב העסק הוא אחד הגורמים הישירים למידת ההצלחה שלו, אבל לכל עסק יש אופי אחר ,סוג אחר של שירות ומוצר וצרכים שונים. אז מהם הכללים

קרא עוד »